eveniment
Data: 
6 Sep 2015 - 19:00
18 Sep 2015 - 19:00
Loc: 
Ateneul Tatarasi
Bilet: 
15.00
stats
Adresa: 
str. Ion Creanga nr. 14, Iasi
Telefon: 
0232 261 846/ 0751 127 741

Frumosul si Bestia. O noua premiera la Ateneu

Ateneul Tatarasi anunta o noua premiera pentru luna septembrie, in sala mica de spectacole. Este vorba despre comedia Frumosul si Bestia, in regia lui Viorel Virlan. Prima reprezentatie va avea loc duminica, 6 septembrie, iar cea de-a doua vineri, 18 septembrie. Ambele reprezentatii incep la ora 19:00. Distributia este formata din: Viorel Virlan, Andrei Ciobanu, Ileana Ocneanu/Daniela Cirimpei. Durata spectacolului: o ora. Pret bilet: 15 Ron, 10 Ron (elevi, studenti, pensionari, someri).

„E seara. Te intorci acasa din oras, aprinzi  lumina si... vezi in patul  tau o persoana necunoscuta. Un hot!!! Ce  faci? Tipi? Telefonezi la politie?! Te iei la tranta cu... persoana?!"

"Comedia Frumosul si Bestia ofera o alta varianta inedita, hilara, incredibila [la dilema de mai sus]. Conflictele acestui spectacol sunt parca din plastilina: se modeleaza si se remodeleaza dupa bunul plac al celor trei personaje. Ce legatura poate fi intre un judecator, un hot, o femeie de serviciu, o pereche de carnati si o chioara care vede cu ochiul drept? Nu dezvaluim inca, dar va asiguram ca replicile vor fi gustate de catre public, cu placere. Sunt  neasteptate  si  provoaca ilaritate si in randul celor mai seriosi spectatori. In seara aceasta radem cu gura pana la urechi. Hai la teatru!” declara Viorel Varlan, regizorul spectacolului.

Articol scris de Comunicat de presa | Joi, 27/08/2015 - 21:29
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa