eveniment
Data: 
2 Nov 2015 - 18:00
Loc: 
Sala Studio-Teatru
stats
Adresa: 
str. Costache Negruzzi 7-9 (UAGE, corp D)

E ok si la 60, one man show cu Razvan Vasilescu

In continuarea ceremoniei de decernare a „Premiilor de Excelenta ale Asociatiei Culturale DIALLOG Bucuresti” unor personaltati din spatiul cultural romanesc, luni, 2 noiembrie 2015de la ora 18:00, Universitatea de Arte "George Enescu" din Iasi  va invita la spectacolul „E OK si la 60”, un one man show cu actorul Razvan Vasilescu. Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Universitatea de Arte "George Enescu" din Iasi anunta decernarea Premiilor de Excelenta ale Asociatiei Culturale DIALLOG Bucuresti unor personaltati din spatiul cultural romanesc. Evenimentul se va desfasura luni, 2 noiembrie, in prezenta presedintelui fondator al Asociatiei, domnul Alexa Visarion, regizor de teatru si film, prof. univ. dr., incepand cu ora 17:00, la Sala Studio-Teatru, Corpul D al Universitatii de Arte din Iasi, str. Costache Negruzzi 7-9.

Razvan Vasilescu este unul dintre cei mai importanti actori romani de teatru si cinema. Performanta sa exceptionala in filmul “California Dreamin” a contribuit la recompensarea filmului cu premiul “Un Certain Regard” in 2007 la Festivalul de Film de la Cannes.

In acest recital impresionant de comedie, Razvan Vasilescu adauga experienta lui personala intr-un colaj de texte memorabile din cei mai importanti autori contemporani de comedie: Billy Crystal, Bill Cosby, George Lopez, Dave Barry, Paul Reiser, Chris Rock, Woopy Goldberg, Jay Leno, Jim Gaffigan.

Spectacolul este mai mult decat stand-up comedy, este o poveste despre micile minuni, placeri, abandonuri si paradoxuri ale vietii unui om care isi descopera in fiecare zi bucuria de a trai.

Organizatorii acestui eveniment sunt Universitatea de Arte "George Enescu" din Iasi si Asociatia Culturala DIALLOG Bucuresti.

Resurse
Video: 

Trailer

Trailer
Articol scris de George Plesu | Joi, 29/10/2015 - 12:22
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului george