eveniment
Data: 
18 Mar 2016 - 19:00
25 Jun 2016 - 19:00
Loc: 
Teatru Fix
stats
Adresa: 
Cuza Voda nr. 10 (subsol)

Conexiuni urbane

Vineri, 18 martie, de la ora 19.00, Trupa Mare are programata reprezentatia spectacolului Conexiuni urbane. Spectacolul, in regia lui Catalin Stefan Mindru si coordonat de profesor Lotus Havarneanu, are loc in Sala mare a Casei de Cultura a Studentilor. Pretul biletului: 10 lei. Update: sambata, 25 iunie, de la ora 19:00, spectacolul se joaca la Teatru Fix.

Conexiuni urbane apare in fata dumneavoastra ca reactie la indiferenta si va vorbeste despre cat de important este sa ai o atitudine fata de ce se petrece cu semenii tai, chiar daca, din fericire tu nu ai trecut pana acum prin asa ceva. 

Este atitudinea noastra in fata sistemul din care facem parte. Sistem, in care accentul este pus tot mai mult pe valorile materiale si nu pe cele sufletesti sau morale. 

Nu este un act de revolta, nu este un protest, este modalitatea artistica a unor tineri de a se exprima liber in fata dumneavostra, invocand faptul ca nu sunt indiferenti si ca le pasa de ceea ce se intampla, de exemplu, in sistemul de invatamant din Romania anului 2016. 

Un gen de spectacol experimental, in care actorii nu vorbesc cu un al patrulea perete ci, surprinzator, se adreseaza in mod direct publicului. Un spectacol care trezeste o multitudine de stari, dar si multe intrebari. 

Spectacolul nu este recomandat celor slabi de inger, celor care nu accepta vremurile in care traiesc, si mai ales celor care nu inteleg notiunea de respect reciproc. 

Articol scris de Comunicat de presa | Joi, 17/03/2016 - 11:14
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa