eveniment
Data: 
9 Mar 2019 - 19:00
Loc: 
Casa de Cultură a Municipiului Iaşi "Mihai Ursachi"
Bilet: 
16.00
stats
Adresa: 
Parc Copou, B-dul Carol I, Iași

Casă spre acasă

Spectacolul „Casă spre acasă" - one women show cu Laura Bilic după un roman de Paula Hawkins, are loc sâmbătă, 9 martie 2019, ora 19.00, la Casa de Cultură a Municipiului Iaşi "Mihai Ursachi". Preț bilet: 16 lei (reducere elevi, studenți, pensionari: 10 lei). Biletele se găsesc la sediul instituției sau online.

Rachel se trezește într-o dimineață cu palmele pline de noroi, cu unghiile smulse și nu își amintește nimic. Apoi află de la televizor că o femeie a fost dată dispărută în noaptea aceea și încep să o chinuie amintiri cu o siluetă în rochie albastră și coșmaruri în care este captivă pentru că nu își amintește drumul de întoarcere… Va reuși Rachel să rezolve o situație ce a devenit un puzzle întunecos?

„Un minunat spectacol despre traumă, derivă, singurătate, trădare, memorie și disperată căutare a unui salvator acasă”. (Călin Ciobotari).

„Te uiți cum e desfăcut un pachet de șervețele, privești studios doza de apă tonică și înregistrezi despletirea și prinderea părului personajului de pe scenă. Te miri cum pot vorbi niște gesturi de-o banalitate supărătoare, despre fragilitate și vulnerabilitate, într-un mix care conduce spre ruină sau reconstruiri de sine. Toate se aranjează într-o călătorie oarecare, cu trenul.” (Mădălina Robu).

 

Articol scris de Comunicat de presa | Lun, 18/02/2019 - 22:10
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa