eveniment
Data: 
29 Jun 2013 - 20:00
13 Jul 2013 - 20:00
21 Sep 2013 - 20:00
Loc: 
Casa de Cultura "Mihai Ursachi"
Bilet: 
10.00
stats
Adresa: 
Parc Copou

Avida Dollars la Mihai Ursachi

Casa de Cultura „Mihai Ursachi” gazduieste simbata, 29 iunie, de la ora 20:00, premiera spectacolului Avida Dollars, regizat si interpretat de catre Eduard Fiuciuc. Scenariul spectacolului este adaptat dupa Jurnalul unui geniu, de Salvador Dalí. Update: spectacolul se joaca din nou sambata, 13 iunie, si sambata, 21 septembrie, de la aceeasi ora.

Spectacolul este jucat cu scopul comemorarii personalitatii spaniole a carei arta dainuie si in prezent. Se imbina elemente conceptuale din creatia pictorului suprarealist cu evenimente petrecute in viata acestuia, aducindu-se in fata publicului geniul artistic universal.

O invitatie in lumea suprarealismului, o incercare reusita de a strapunge perceptia vizuala si ideatica cu marile intrebari existentiale. Un vis ce devine real si te inconjoara dandu-ti impresia ca totul e posibil daca iti pui intrebarile corecte. Fluid, hipnotic si plin de energie, amuzant si plin de talc, te absoarbe din cotidian si te arunca intr-un univers paralel, nascocit de un geniu ce inca dainuie prin arta sa”. (Sursa: Casa de cultura Mihai Ursachi)

Pretul biletelor este de 15 lei, iar acestea pot fi cumparate de la casieria Casei de Cultura „Mihai Ursachi”. Prezenta la eveniment poate fi confirmata aici. Spectacolul mai este programat pentru inca doua alte reprezentatii, care vor avea loc pe parcursul lunii iulie.

Articol scris de Cristina Floroiu | Mie, 26/06/2013 - 15:29
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului cristina.floroiu