eveniment
Data: 
14 Feb 2015 - 21:00
Loc: 
The Trumpets
stats
Adresa: 
Palas Mall (esplanada din fata Teatrului Luceafarul)
Telefon: 
0786 364 316

Valentine’s Day cu Toulouse Lautrec

Anul asta am rezolvat dilema cu ce facem de Valentine’s Day! Am facut rezervare la 0786 364 316 si, ca un cuplu nostalgic ce suntem, lasam catelul murdar, letargic din fata blocului si pe la 9 seara mergem spre caruselul de culori din The Trumpets. Si asta pentru ca in satul de vacanta Palas soseste sambata, 14 februarie, ansamblul intrumental Toulouse Lautrec

Toulouse Lautrec, trupa infiintata in 2009, si-a pastrat componenta neschimbata din 2010 pana curand. Dupa plecarea de acum cateva luni a basistului Calin Radu (Dizzy), trioul a devenit cvartet: langa Catalin Rulea (Apartman) - voce si chitara -  si Bogdan Dragomiroiu (Greenman) – tobe - au fost adusi Emu (care a preluat basul) si Jimi, un „chitarist de exceptie”, daca ar fi sa dam crezare managerului trupei, Ernesto.

Dupa un prim album care a entuziasmat (Heroes) si un al doilea (Extraordinar) care nu a reusit sa genereze aceleasi reactii, se pare ca albumul al treilea, care trebuia sa fie lansat inca de anul trecut, este totusi in curs de finalizare. Da, da, nu se termina asa. Vestea buna e ca aproape toate piesele noi se canta deja in concert si probabil le vom auzi si noi sambata seara.

Cautarea noii identitati Toulouse Lautrec incepe cu o schimbare de look. Baietii au renuntat la legendarele caciuli si au adoptat o „tinuta de calarie", pe care am putut-o admira intr-un set de poze mai recente. Sigur nu vor renunta prea curand la energia si buna-dispozitie pe care o transmit de pe scena. In fond, Rulea a marturisit: „Daca ar fi sa aleg intre viata si bani/ As alege viata, se masoara in ani”.

Intrarea la concert se face fara bilet, insa e necesara o rezervare, pentru care folositi numarul 0786 364 316. Happy Valentine's, love!

Resurse
Video: 

AUR

AUR

Te spun (live)

Te spun (live)

Haile (live)

Haile (live)

Greenman

Greenman

Nu se termina asa

Nu se termina asa

Lumea-i un sat de vacanta

Lumea-i un sat de vacanta
Articol scris de George Plesu | Joi, 12/02/2015 - 20:22
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului george