eveniment
Data: 
26 Sep 2020 - 21:30
Loc: 
Art + Design (Substance)
stats
Adresa: 
Carol I nr. 4 (clădirea Habitat Proiect)

UNCUT - live performance

Art+Design vă invită sâmbătă, 26 septembrie, de la orele 18.30 și 21:30, la concertul trupei UNCUT, un proiect muzical şi de sound design pornit din colaborarea artistului Cătălin Rulea cu Greenpeace România şi Kinecto Isobar.

Preocupat de înregistrările sonore pe teren (field recordings) şi de studiul morfologiei pădurii, Cătălin Rulea a explorat pădurile din România sub ghidarea Greenpeace. A fost doar începutul unei platforme utile nu numai în plan artistic, dar şi în plan ecologic şi social. În 2017 s-au făcut primii paşi pe platforma UNCUT, din primele înregistrări a rezultat un material de 30 de minute, folosit într-o colaborare cu formaţia Coma, cu formaţia Pixels şi Moonlight Breakfast. În 2020 studiul fonic al pădurilor continua.
 
Live performance-ul UNCUT este o improvizaţie, folosind coloana sonoră înregistrată în pădurile de importanta naţională din România dar şi instrumente acustice sau electronice. Muzicienii invitaţi în proiect sunt din zone şi proiecte diferite.
 
Cătălin Rulea - Drums, Guitar, Synth, Bass
Alexandru Nechifor - Saxofon.
 
Intrarea este liberă, dar recomandăm o donație pentru susținerea artiștilor. Concertul se va desfășura pentru un public restrâns și respectând toate normele de distanțare în vigoare.
Articol scris de Comunicat de presa | Mar, 22/09/2020 - 18:52
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa