eveniment
Data: 
4 Dec 2014 - 21:00
5 Dec 2014 - 21:00
6 Dec 2014 - 21:00
Loc: 
The Trumpets
stats
Adresa: 
Palas Mall (esplanada din fata Teatrului Luceafarul)
Telefon: 
0745 321 930

Sa sune trompetele!

Week-end-ul acesta se deschide un nou pub. Numit The Trumpets si situat in Palas Mall, pe esplanada din fata Teatrului Luceafarul, se promoveaza pe Facebook drept un loc Fine & Dandy Brit. Lansarea are pe afis trei trupe: So What canta joi, 4 decembrie, Les Elephants Bizarres vineri, 5 decembrie, iar byron sambata, 6 decembrie. Toate evenimentele incep dupa ora 21:00, iar intrarea la evenimente se va face pe baza de rezervare la numarul 0745 321 930.

Trupa So What e formata din Oana, Razvan, Andrei, John, Raul si Zeni.  Fiecare a colaborat si in alte band-uri, au fost prieteni, s-au reinventat, incercand sa aduca de fiecare data ceva nou in ceea ce fac. Experienta fiecaruia dintre ei si-a spus amprenta, in asa fel incat So What se bucura de influente soul, jazz, funk, pop-rock, rock&roll, cu piese romanesti si internationale, ce se adapteaza unei game variate de evenimente.

Les Elephants Bizarres este o trupa de indie-rock/pop formata in 2007. Componenta actuala ii aduce impreuna pe Stefan (vocal), Claudiu (drums), Mihai (bass), Tudor (synth) si Enver (guitar). Dupa lansarea in 2010 a albumului de debut Hello!, Anul acesta a aparut al doilea album al formatiei: Zoologic. Pe album se regasesc piese deja cunoscute precum Smile, Wish(You Were Here) si Nu ma opri. Odata cu noul material discografic elefantii elibereaza si un nou videoclip pentru proaspat lansatul single In culori.

byron revine in Iasi intr-un mini-turneu aniversar (8 ani de activitate), dupa ce pe 25 octombrie au fost in Underground in turneul de sustinere a lansarii filmului Barbati misto. byron canta in formula Dan Byron (voce, chitara, flaut), 6fingers (clape, chitara, voce), Laszlo Demeter (bass) si Dan Georgescu (tobe).

Resurse
Video: 

Les Elephants Bizarres - Trunken Stage Memories

Les Elephants Bizarres - Trunken Stage Memories

Les Elephants Bizarres cu Deliric - In culori

Les Elephants Bizarres cu Deliric - In culori

So What - Valerie

So What - Valerie

byron - Surrealistic Collage

byron - Surrealistic Collage

byron - Melancolic (album)

byron - Melancolic (album)
Articol scris de George Plesu | Mie, 03/12/2014 - 21:20
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului george