eveniment
Data: 
3 Mar 2012 - 22:00
Loc: 
Club Hand
Bilet: 
15.00
stats
Adresa: 
Stefan cel Mare nr. 14, et. 2
Telefon: 
0755417949

Robin Backstabs in Hand

Fie vreme buna, fie Soare cu dinti, ne luam viata la misto cantand pe gheata crapata pentru ca ne place si The Dark Side of The Sun. In acelasi intuneric pe care-l stii, Club Hand ne asteapta sambata, 3 martie, cand se lasa noaptea in fotografii  (ora 22:00) pentru ciripiturile guturale marca Robin and the Backstabbers. Nu trebuie sa vindem tot sau sa lasam in urma copiii nostri nebuni, pentru ca intrarea costa doar 15 lei (inclusiv in seara concertului).

Cand se lasa seara peste Iasi, eu ma uit la fete, dar vad ca nu esti. Nu, n-am orbit, e doar o pana de curent. Iau un gat de vodka si un pumn de aspirina doar asa, ca sa repornesc batranul robot adolescent si incep Vanatoarea regala de gagici.  (Degeaba ranjiti voi, copiii mei nebuni!) Ma inchin pios la Iguana facatoare de minuni si ma jur pe toti sfintii c-o sa fac si-o rugaciune intr-un bar, dar tot il prind pe Kriminal. Arata-te, dezbraca-te /Si arata-mi unde am gresit...

Cantand la un pian pe calea ferata, mi-astept acuma trenul care nu mai vine. Iau atunci (in 3 minute) Masina 682 si apas pedala pana la fund, uitand de Rosu Frana. Asculta vantul cum urla afara/ Mi-as trai toata viata pana diseara! De Cand te-am cunoscut, Cristina, undeva in cap mi s-a stins o lumina, am intrat intr-un Bacovia Overdrive si ma gandesc mereu la SPNZRTR. Fie ce-o fi, The Sooner The DevilLa Izv. nr.10 din Borsec, acolo am sezut si am plans.

Tot ce pot sa mai sper e sa te revad macar odata. Spune-mi o poveste si fa-ma sa plang / Si zi-mi ca ma iubesti chiar si-asa natang. Promit ca te duc chiar si la Paris/ Dakar – rusinea face minuni –, numai sa scap de Natasha (un nume scurt, ca un lesin intr-un spital) asta cu care ma consolez.

"Andrei Robin Proca, vocal, chitara, saxofon, trompeta, pian pe calea ferata si, in general, creativ pana la limita de sus. Vocea lui aduce imens cu cea a lui Tom Waits, l-a citit pe Walter Benjamin si ar putea sa iti vorbeasca pana in zori (cred) despre poezie. Urmeaza, apoi, the Backstabbers. Adica, Vladimir Proca (tobe), Vlad Fenesan (bass) si Florin Vasile (chitara). Vladimir este cool  la propriu si la figurat; este in mod clar de neinlocuit la tobe, are un aer je m'en fou combinat cu multa discretie, a la Bob Dylan, si studiaza environmental management, undeva in indepartata Danemarca. Despre Vlad si Florin pot spune ceva mai putine, neavand experienta dialogului direct. Chiar si asa, se stie ca Florin este chitarist si la The Mono Jacks, iar Vlad regizorul unui scurtmetraj despre un Staxovic care ramane inghesuit pe un coridor lung, impreuna cu proprii sai demoni." (via)

Era sa uit sa va spun asta (si era important): baietii tocmai au anuntat ca sunt in cautarea unui clapar (keyboard player) – daca crezi ca ai argumente cu care sa-i convingi, cauta-i pe contul lor de Facebook. Si nu-i important daca ai pierdut sau castigat / E important ca nu ai participat.

Resurse
Video: 

RATB - live @ Radio Guerrilla

RATB - live @ Radio Guerrilla
Articol scris de George Plesu | Joi, 01/03/2012 - 03:53
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului george