eveniment
Data: 
8 Feb 2018 - 20:30
Loc: 
Fratelli
Bilet: 
40.00
stats
Adresa: 
Palas

The Mono Jacks și Rockabella în concert

Salutara inițiativă Fratelli OnAir|Live, care îți propune un concert lunar cu trupe de indie & alternative rock, aduce joi, 8 februarie, începând cu ora 20:30, două trupe din București: The Mono Jacks și Rockabella.

The Mono Jacks a apărut în 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău, fostul vocalist al unei trupe celebre pe scena alternativă a anilor ’90, ab4. În 2010 au lansat primul album, ‘Now in Stereo’, de pe care s-a remarcat single-ul Maria. Au urmat numeroase concerte pe scenele unor cluburi din țară și Europa, dar și în cadrul unor festivaluri precum Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, TIFF. 

Două EP-uri au urmat la scurt timp (2011), iar piesa Gândurile a devenit un punct de referință pentru trupă. În 2012, cântecul a fost reinterpretat de artiști electro de pe scena românească: Brazda lui Novac, The Pixels sau L’Orchestre de Roche. După mai multe schimbări de componență, The Mono Jacks a revenit în 2015 cu un nou single, „Tablou”, iar în vara lui 2016 videoclipul pentru piesa „Drumul.

Pe 10 octombrie 2017 a fost lansat oficial cel de-al doilea album, ‘Ușor distorsionat’, prezentat ulterior și la Iași, într-un concert care a avut loc în Oxford. The Mono Jacks înseamnă astăzi Doru Trăscău (voce, chitară), Cristian Chiru (bas), Andrei Zamfir (chitară), John Ciurea (tobe). 

Rockabella este o trupă de indie rock din București, care a apărut în 2014 odată cu lansarea cântecului Motionless. În 2015, Rockabella a lansat primul EP - A World Outside, iar anul trecut a apărut o piesă nouă, "Inca Un Pas". Trupa este compusă din Teodora Moroșanu (voce, compoziție), Andrei Ilie (tobe), Șerban-Ionuț Georgescu (bas) și Marius Popa (chitară) și citează ca influențe Florence and the Machine, Nothing But Thieves sau Birdy. 

Biletele sunt disponibile în avans pe https://www.iabilet.ro/artist/bilete-the-mono-jacks/ :
=> 40 lei în avans 
=> 50 lei în seara evenimentului
=> 30 lei pentru studenți ( în pre-sale) și 40 lei în seara evenimentului
Prețuri valabile doar cu dovada carnetului de student valabil, în seara evenimentului.

Bilete fizice:
Magazinele UMAN, Flanco, automatele ZebraPay precum și la Fratelli Lounge & Club : 0756.56.11.11. 

Resurse
Video: 

The Mono Jacks - Infinit (live)

The Mono Jacks - Infinit (live)

The Mono Jacks - Tablou

The Mono Jacks - Tablou

The Mono Jacks - Woman

The Mono Jacks - Woman

Rockabella - Buttercup

Rockabella - Buttercup

Rockabella - Încă un pas

Rockabella - Încă un pas
Articol scris de George Plesu | Dum, 04/02/2018 - 23:30
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului george