eveniment
Data: 
6 Dec 2018 - 21:00
Loc: 
The Trumpets
stats
Telefon: 
0745 321 930

Jazz Against The Machine la the Trumpets

Centrul Cultural German Iaşi împreună cu The Trumpets, invită publicul ieșean la un concert extraordinar susținut de formația germană Jazz Against The Machinejoi, 6 decembrie 2018, începând cu ora 21:00, la The Trumpets. JAZZ AGAINST THE MACHINE este o formație al cărei stil muzical iese ușor în evidență,  prin modul în care transformă cu naturalețe și armonie piesele rock din anii `90 în propriul stil de jazz.

»Versiunea noastră de jazz aduce un omagiu muzicii Grunge și  și albumelor cross-over din anii ’90. Dacă, la concertele noastre, fanii înrăiți ai muzicii de jazz, care aud pentru prima dată melodii precum „Alive”, „Bombtrack” sau „Roots Bloody Roots” sunt impresionați de aceste ritmuri, atunci putem spune că ne-am atins scopul.”

Cei patru instrumentiști reușesc de fiecare dată să uimească audiența prin îmbinarea deosebită a energiei transmise prin melodiile asociate unor formații rock renumite precum Soundgarden, Sepultura sau Nirvana cu stilul elegant al muzicii de jazz. Rezultă niște ritmuri uimitoare, pentru care nu este nevoie decât de o trompetă, un vibrafon, bas și tobe, pentru a conferi forță și profunzime pieselor interpretate de JAZZ AGAINST THE MACHINE.

Deși combinația dintre rock și jazz poate părea neobișnuită, formația se bucură de un real succes și este foarte apreciată de iubitorii de muzică în general.  Numai cu versiunea proprie a piesei clasice “Bombtrack" aparținând  renumitei formații americane „Rage Against the Machine”, piesa a devenit rapid un hit pe Youtube, ceea ce le-a adus  peste  3,9 milioane de vizualizări, și îi situează printre cele mai ascultate trupe de jazz din Germania.

Florian Wehse (trompetă)

Claus Kiesselbach (vibrafon)

Philipp Rehm (bas)

Philipp Rittmannsperger  (tobe)


Resurse
Video: 

Come as you are (teaser)

Come as you are (teaser)

Bombtrack (live)

Bombtrack (live)
Articol scris de Comunicat de presa | Sam, 01/12/2018 - 01:36
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa