eveniment
Data: 
26 Dec 2013 - 21:00
Loc: 
ArtHouse
Bilet: 
10.00
stats
Adresa: 
Moldova Mall, et. 6

Fine, it's Pink. Fine, it's ArtHouse.

Nu ca as avea nevoie de prea multe argumente cand vine vorba de ei, dar as merge la concertul lor pentru ca: ideile lor nu-mi aduc aminte de nimeni altcineva, pentru ca sunt din Iasi si totusi nu suna deloc local, pentru ca anul asta au meritat cel putin doua fixatii cu siguranta nu doar ale mele. Fine, it's Pink, venim sa va ascultam joi, 26 decembrie, la ArtHouse!

Oameni noi, acesti Fine, it's Pink, pe care nu doar Iasul ii simpatizeaza. La inceputul lui 2013 am inceput sa auzim de ei, cand erau inca intr-un stadiul usor mai retinut. Experimentau cover-uri pe care le remodelau dupa propriile convingeri muzicale si o faceau atat de bine, ca au fost invitati la evenimente precum Street Delivery Iasi, Cozla Music Fest, Electric Castle. Nu cu mult timp in urma, cei de la Experimentalist.ro le-au propus iesenilor sa fie newcomers la Grolsch Anti-Mall; bineinteles ca provocarea a fost acceptata si apoi transformata intr-un concert prin care Bucurestiul trebuia sa afle de Fine, it's Pink.

Se aud in multe feluri, dar daca chiar trebuie sa trasam niste limite intre care se desfasoara muzica lor, ar trebui mentionate influentele indie, post-rock, trip hop si electro. Dar se pare ca experimentele anima in continuare muzica celor de la Fine, it's Pink, din moment ce au fost dispusi sa isi exploreze afinitatile comune pe care le au cu Dimnet. Incepand cu luna august, acesta a inceput sa se ocupe de piesele lor, propunandu-le noi variante de sound design si mix&mastering, ce pot fi surprinse in Sky is no limit si El Lucero. Sunt atenti si cu imaginea pe care o asociaza muzicii lor, pe care au lasat-o in seama celor de la DEOCHI. Nu e de mirare, asadar, ca au niste videoclipuri atent nuantate si care subtilizeaza, la randul lor, mesajul muzicii.

Ioana Lefter (voce, clape), Alexandru Barnea si Razvan Morosanu (chitara), Calin Andrei (tobe) plus Iustin Surpanelu (vizuale) sau Fine, it's Pink sau, si mai clar, un proiect frumos si deschis, pentru care nici nu mai e cazul sa va spun ca merita sa cheltuiti 10 RON

Resurse
Video: 

Fine it's Pink - El Lucero

Fine it's Pink - El Lucero

Fine it's Pink - Sky Is No Limit [Intro]

Fine it's Pink - Sky Is No Limit [Intro]

Fine it's Pink ft. Sergiu Bejenaru- When I'm small [cover]

Fine it's Pink ft. Sergiu Bejenaru- When I'm small [cover]

Fine it's Pink ft. Cosmin Agache - Deer

Fine it's Pink ft. Cosmin Agache - Deer

Fine it's Pink - Landfill [Daughter cover]

Fine it's Pink - Landfill [Daughter cover]
Articol scris de Anca Roman | Lun, 23/12/2013 - 23:07
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului anca.roman