eveniment
Data: 
20 Nov 2015 - 20:00
Loc: 
Hunter's Pub
stats
Adresa: 
Parcul Expozitiei
Telefon: 
0752 005 052

Concert de jazz cu trupa Melt Trio

Dupa indelungata colaborare cu defunctul Club RS, Centrul Cultural German Iasi pare ca si-a gasit un nou partener pentru serile de jazz. Astfel, vineri, 20 noiembrie 2015, incepand cu ora 20:00, suntem invitati sa luam calea Parcului Expozitiei la un concert de jazz cu trupa Melt Trio din Germania, in Hunter's Pub.

Melt Trio este format din fratii Peter si Bernhard Meyer la chitara si bas, carora li se alatura bateristul Moritz Baumgärtner. Cei trei instrumentisti canta ca o unitate compacta, melodii care combina jazz-ul cu toate influentele posibilele ale muzicii rock, pop si indie pana la muzica electronica, intr-un mod atat de compact incat iti lasa impresia ca auzi ceva complet nou.

Muzica lor poate fi descrisa ca fiind unica, personala si emotionanta. Ambele albume lansate pana acum, „Melt Trio” (2011) si „Hymnolia” (2013), s-au bucurat de succes si au reusit sa depaseasca perceptiile populare si avant-gardismele cunoscute.

In trio-ul Meyer/Baumgärtner/Meyer vedem 3 muzicieni care au talentul si intelectul sa mearga mai departe pe calea lor – mai departe de sabloanele familiare” (Jazzthing, 2011)

Prezenti la numeroase festivaluri de jazz, printre care si la Timisoara Jazz Festival de anul trecut, Melt Trio revine in Romania, la Iasi vineri, 20 noiembrie 2015, in Hunter`s Pub, unde vor interpreta compozitii de pe cele doua albume. Intrarea este libera, iar rezervari se fac la numarul de telefon: 0752 005 052.

Resurse
Video: 

Dance Of Disapearance (Live at Unterfahrt)

Dance Of Disapearance (Live at Unterfahrt)

Traumwunsch (Live at the A-Trane)

Traumwunsch (Live at the A-Trane)
Articol scris de George Plesu | Mie, 11/11/2015 - 21:57
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului george