eveniment
Data: 
16 May 2019 - 21:00
Loc: 
The Trumpets
stats
Telefon: 
0745 321 930

Concert de jazz cu “Ditzner Twintett”

Centrul Cultural German Iaşi împreună cu The Trumpets, invită publicul ieșean la un concert extraordinar cu trupa Ditzner Twintett din Germania, joi, 16 mai 2019, începând cu ora 21:00, la The Trumpets.

Bateristul și muzicianul excepțional Erwin Ditzner revine la Iași de această dată cu o nouă formație de jazz, în care îi are alături pe  gemenii Roland și Bernhard Vanecek, maeștri ai instrumentelor de suflat. Cei trei formează de mulți ani o  orchestră restrânsă, care prin entuziasmul debordant și spontaneitatea caracteristică reușește să cucerească  iremediabil publicul. Atunci când sunt împreună pe scenă,  cei trei oferă un concert caracterizat prin  "inspirație imediată" și "muzică redată de instrumente din alamă cum nu ați mai văzut, auzit și experimentat".

Ditzner Twintett este o formație extraordinară care îmbină într-un mod armonios instrumente precum tuba, trombonul și tobele, rezultând o simbioză perfectă nemaiîntâlnită între simfonie și jazz.  Caracteristicile obişnuite, precum o linie melodică constantă sau prezenţa unui instrument de bază nu le veţi întâlni la Ditzner Twintett.

Bernhard Vanecek – trombon, muzicuță 
Roland Vanecek - tuba, muzicuță și keytar 
Erwin Ditzner – tobe

Rezervări la numărul de tel: 0745 321 930

 

Articol scris de Comunicat de presa | Lun, 13/05/2019 - 10:48
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa