eveniment
Data: 
18 May 2019 - 21:00
Loc: 
Underground Pub
Bilet: 
35.00
stats
Telefon: 
+4 073 500 4001

Concert Alina Manole, invitat Cosmin Vaman

Alina Manole ajunge la Iași cu o prezentare inedită de ”Lucruri simple”, pe 18 mai 2019, începând cu ora 21:00, în Underground Pub. Invitatul Alinei Manole este Cosmin Vaman. Evenimentul prevede un dialog muzical feminin versus masculin, păcătos versus romantic, între doi artiști deja cunoscuți: Alina Manole și Cosmin Vaman.

Alina Manole vine cu Luna Pătrată, cu mărturisiri păcătoase, ironice sau jucăușe despre realitatea iubirii. Cosmin Vaman vine cu declarațiile de dragoste, cu delicatețea iubirilor ideale și pe alocuri cu manifestul condiției de artist.

Cei doi vor defini (aproape) tot universul de situații posibile în privința problemelor de inimă, într-un concert care îi va aduce și separat, și împreună, pe scenă. Ineditul apariției provoacă deja emoții celor implicați, emoții care se vor transfera, cu siguranță, în rândul spectatorilor…!

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco și în rețeaua iabilet.ro/retea. Prețul biletului este de 35 de lei în pre-sale și de 40 de lei în seara concertului.

Underground Pub: Galeriile comerciale Ștefan cel Mare – demisol (jos la spirală)

Mobil: +4 073 500 4001

Emailcontact@undergroundpub.ro

FBwww.facebook.com/Undergroundthepub

 

Articol scris de Comunicat de presa | Mie, 15/05/2019 - 09:51
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa