eveniment
Data: 
27 Jan 2012 - 21:00
Loc: 
Bar Hand
Bilet: 
25.00
stats
Adresa: 
Stefan cel Mare nr. 14, et. 2
Telefon: 
0755 417949

Celelalte Cuvinte: 3 ore pentru 30 de ani

Programat initial pentru 26 noiembrie anul trecut, concertul din cadrul turneului national Celelalte Cuvinte - 30 de ani de la Iasi s-a amanat din cauza starii de sanatate a basistului Marcel Breazu. Biletele achizitionate de la Club Hand atunci au ramas valabile pentru concertul de vineri, 27 ianuarie, incepand cu ora 21:00, ceilalti doritori putandu-le achizitiona in seara evenimentului la un pret de 25 de lei.

Pentru seara de vineri, cei de la Celelalte Cuvinte sunt asteptati sa ofere un show de nu mai putin de 3 ore, insotit de proiectii video care vor prezenta imagini din istoria de 30 de ani a trupei. La celelalte concerte au inceput cu o opera rock, o lucrarea compusa din 6 parti si intitulata "Oglinda" care aduna cam tot ce au oferit ei de-a lungul anilor. Insa apoi fanii vor putea canta alaturi de idolii lor piese indragite precum "Asa e viata mea", "Zmeie", "Pasarea de plumb", "Iarba prin par", "Daca vrei", "Nu-i vina mea", "Intre vise" sau "Un sfarsit e un inceput".

Celelalte Cuvinte si-au lansat albumul omonim (de debut) in 1987 si de atunci au facut o trecere de la sonoritatile mai elaborate, continuate si cu albumul intitulat II (1990) la ritmuri mai rapide, dure, specifice heavy-metal-ului, cu Se lasa rau (1992) si Armaghedon (1995), pentru a reveni mai aproape de sound-ul initial cu Ispita (1997), NOS (2004) si Stem (2008). Este de asteptat ca prin aprilie – mai sa apara un DVD si un CD cu inregistrarea concertului de la Sala Palatului, care a avut loc in cadrul turneului ce-i va aduce si la Iasi. Sonia Lodi, impresara trupei, declara ca "Va fi o editie doar cu CD audio si una de lux, cu DVD si CD."

Celelalte Cuvinte vin la Iasi in formula: Calin Pop (chitara, voce), Marcel Breazu (bas, voce), Tiberiu Pop (claviaturi, voce), Leontin Iovan (tobe) si Ovidiu Rosu (sunet). Rezervari si alte informatii pot fi obtinute sunand la numarul 0755 417949. 

Resurse
Video: 

Celelalte Cuvinte - Daca vrei

Celelalte Cuvinte - Daca vrei

Celelalte Cuvinte - Zmeie

Celelalte Cuvinte - Zmeie

Celelalte Cuvinte - Ramai (live)

Celelalte Cuvinte - Ramai (live)
Articol scris de George Plesu | Mie, 25/01/2012 - 04:30
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului george