eveniment
Data: 
25 Oct 2014 - 21:00
Loc: 
Underground Pub
stats
Adresa: 
Galeriile Stefan cel Mare, la demisol (baza spiralei)

byron sunt barbati misto

Aflati in turneu de promovare al filmului „Barbati misto”, cei patru barbati din trupa byron ajung si in Iasi sambata, 25 octombrie. Concertul are loc in Underground Pub si incepe undeva dupa ora 21:00. In deschidere va canta o trupa din Chisinau, Cuibul.

Pentru promovarea filmului, o coproductie irlandezo-britanica regizata de John Butler, byron a pregatit un videoclip inedit pentru piesa "Surrealistic Collage" de pe albumul "30 seconds of fame", lansat anul trecut. “Barbati Misto e un film care ne-a placut tare mult; un film despre prietenie, in primul rand, cu un ton fermecator si un umor savuros. Ne bucuram sa luam parte la promovarea acestuia asa cum stim noi cel mai bine, cantand, si abia asteptam sa ne revedem la concerte si sa radem impreuna din 7 noiembrie in sala de cinema!”, spun cei de la byron.

byron vine la Iasi in formula Dan Byron (voce, chitara, flaut), 6fingers (clape, chitara, voce), Laszlo Demeter (bass) si Dan Georgescu (tobe).

Cuibul este o trupa din Chisinau infiintata in 1991 de catre muzicianul Igor Dinga (producator muzical pentru Zdob si Zdub). Dupa 6 albume, o perioada de pauza si o revenire in 2010 cu un nou material, anul 2013 marcheaza stabilirea trupei intr-o noua formula alaturi de vocalista Lidia Scarlat. In aceasta componenta au cantat in deschidere pentru The Cardigans si Morcheeba, iar acum se pregatesc pentru lansarea unui nou album cu 14 piese in format acustic-cameral.

Resurse
Video: 

BARBATI MISTO - Surrealistic Collage by byron

BARBATI MISTO - Surrealistic Collage by byron

Cuibul - album preview

Cuibul - album preview

Cuibul - Ne vom topi

Cuibul - Ne vom topi
Articol scris de George Plesu | Mie, 22/10/2014 - 23:34
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului george