eveniment
Data: 
5 Sep 2015 - 21:00
Loc: 
The Trumpets
Bilet: 
20.00
stats
Adresa: 
Palas Mall (esplanada din fata Teatrului Luceafarul)
Telefon: 
0786 364 316

byron acustic in the Trumpets

The Trumpets continua seria de evenimente sambata, 5 septembrie, cu un concert acustic byron. Dupa succesul din decembrie anul trecut, Dan Byron & co se intorc pentru a lansa DVD-ul „Electric Marching Band” care cuprinde concertul filmat la Teatrul National din Cluj alaturi de Muzica Militara a garnizoanei Bistrita si de corul de elevi Excelsior. Evenimentul este prevazut sa inceapa dupa ora 21, biletul costa 20 de lei, iar rezervari puteti face la telefon 0786 364 316.

Concertul, desfasurat cu casa inchisa in decembrie 2014 la Teatrul National din Cluj, de la Teatrul National din Cluj, este difuzat pe HBO Romania si cuprinde piese byron re-orchestrate pentru formatie, fanfara si cor, iar pe una dintre piese cei de la byron il au ca invitat special pe violonistul Alexander Balanescu.

In parteneriat cu Cinema City Romania, vor avea loc proiectii ale concertului Electric Marching Band la Iasi, Cluj si Bucuresti. Proiectia de la Iasi are loc tot sambata, 5 septembrie, de la ora 11, in sala 5 a Cinema City din cadrul Iulius Mall, si va fi urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri la care vor fi prezenti membrii trupei. Pentru a asista la proiectii trebuie doar sa faceti o rezervare pe numele vostru pe email la inscriere@byronmusic.ro. Nu uitati sa mentionati orasul unde vreti rezervare! Accesul este gratuit, pe baza rezervarii prealabile – numarul de locuri este limitat!

byron varianta 2015 inseamna Dan Byron ( voce, chitara, flaut), Sergiu “6fingers” Mitrofan (clape, chitara, voce), László Demeter (bas) si Dan Georgescu (tobe). Trupa s-a infiintat in 2006 si a lansat intre timp 5 albume de studio si doua DVD-uri live: Forbidden Drama (2007, CD); Acoustic Drama (2008, DVD); A Kind of Alchemy (2009, CD); Perfect (2011, CD); Live Underground (2012, DVD, Blu-ray); 30 de secunde de faima (2013, CD); Melancolic (2014, CD).

 

Resurse
Video: 

Road Trip (Electric Marching Band)

Road Trip (Electric Marching Band)

Forbidden Drama (album complet)

Forbidden Drama (album complet)

Melancolic

Melancolic

It Ain't Gonna Happen Today

It Ain't Gonna Happen Today

Daca vrei (live, Iasi)

Daca vrei (live, Iasi)

Paranoid & Android (live, the Trumpets)

Paranoid & Android (live, the Trumpets)
Articol scris de George Plesu | Joi, 03/09/2015 - 18:18
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului george