eveniment
Data: 
21 May 2016 - 22:00
Loc: 
La Baza
stats

BluesCore La Baza

La Baza va invita sambata, 21 mai, de la ora 22:00, la concertul formatiei BluesCore, un proiect de blues initiat de bateristul american de origine romana, stabilit in Statele Unite, Liviu Pop

Un trio dinamic, rafinat, cu un sound aparte, care propune o incursiune muzicala in cele mai importante perioade si locuri in care s-a nascut si a evoluat blues-ul american, cu un pronuntat accent pe improvizatie si imprevizibil.

Experienta acumulata in Statele Unite de catre Liviu Pop, performand cu artisti precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil' Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain, Roomful of Blues si multi altii, ''justifica'' groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

Chitaristul si vocalistul acestui trio este Hanno Hofer, component al cunoscutului grup Nightlosers alaturi de care reprezinta Romania in cele mai indepartate colturi ale lumii. Naturaletea interpretarii face ca acest muzician sa fie cu totul special.

Unicitatea sound-ului BluesCore vine din sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument aparte.
Indemanarea, lejeritatea, dinamica si totodata sensibilitatea cu care Raul Kusak reuseste sa stapaneasca acest complex instrument (fiind si singurul detinator al unui full Hammond Organ din tara), fac ca acest trio sa fie deosebit.

HANNO HOFER-voc/gh, LIVIU POP-drums, RAUL KUSAK-Hammond Organ.

Articol scris de George Plesu | Mie, 11/05/2016 - 18:34
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului george