eveniment
Data: 
14 Dec 2013 - 22:00
Loc: 
La Baza
Bilet: 
20.00
stats
Adresa: 
Galeriile Stefan cel Mare, la demisol
Telefon: 
0332.408.146

Avem baza in Electric Brother Band

Bineinteles ca miezul de weekend e esential. Cei de la Baza stiu asta, asa incat n-au cum sa vina decat cu o sugestie grozava: Electric Brother Full Live Band, sambata, 14 decembrie, de la ora 22. Biletul este 20 RON. Aruncati un ochi mai jos, ca sa vedeti de ce merita banii.

Poate ca stiti deja ca Electric Brother este de fapt Cristian Stefanescu, un muzician producator si DJ acomodat cu zona acoperita de trip-hop, downtempo si chill-out, dar si de cea a acid jazz-ului si a house-ului. Dincolo de numeroasele colaborari in care s-a implicat, a lansat doua albume mari si late, si anume Electric Brother (2003) si Pe Pamant (2011), in care isi asuma influente ce pornesc de la muzica traditional si ajung pana la dub, apoi de la jazz rock-ul anilor `70 si pana la muzica clasica contemporana.

Matze, DJ Vasile, Norzeatic sunt numele cu care Electric Brother s-a asociat cel mai des, fapt ce ii demonstreaza volubilitatea artistica. A exploatat, insa, si formula Aievea alaturi de Vlaicu Golcea, Sorin Romanescu, Marta Hristea, Raul Kusak si Cri Stanciu, iar asta de dragul jazz-ului si a groove-ului.

A studiat chitara clasica si a inceput sa compuna prin 1993. S-a ocupat si de soundtrack-ul a unor filme romanesti cunoscute, dintre care amintesc Legaturi bolnavicioase, Marti, dupa Craciun, Furia, Hartia va fi albastra. Anul acesta a concertat prima oara in formula acustica.

La Iasi, Electric Brother va fi insotit de: Tavi Scurtu, despre care se spune ca ar fi unul dintre cei mai buni bateristi romani ai momentului, nelipsit din proiectele lui Electric Brother, basistul Bujor Stoicovici, Ana Cristina Leonte si Elena Morosanu, voci ale grupului Jazzapella, si de Alex Anastasiu la vibrafon.

Resurse
Video: 

Electric Brother - Marfa si Banii

Electric Brother - Marfa si Banii

Electric Brother feat. Maria Popistasu - The Boy

Electric Brother feat. Maria Popistasu - The Boy

Electric Brother - Azi ma vad auzit

Electric Brother - Azi ma vad auzit
Articol scris de Anca Roman | Joi, 12/12/2013 - 20:07
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului anca.roman