eveniment
Data: 
24 Aug 2021 - 20:00
Loc: 
Art+Design (terasa Substance)
stats
Adresa: 
Carol I nr. 4
Telefon: 
0722 379 395

Seara filmului german: The Most Beautiful Couple

Centrul Cultural German Iaşi și spațiul cultural hibrid Art+Design continuă și anul acesta seria de proiecții în aer liber din cadrul Serilor de Film German. Astfel, marți, 24 august 2021, începând cu ora 20:00, propunem spre vizionare filmul The Most Beautiful Couple, din anul 2018, în regia lui Sven Taddicken. Durata totală a filmului este de 97 de minute și va fi subtitrat în limba engleză, iar proiecția are loc în aer liber, pe terasa Substance (Art + Design, Bd. Carol I nr. 4, corp A).
 
 
The Most Beautiful Couple este un film de dramă germană, care a fost proiectat în secțiunea World Cinema la Festivalul Internațional de Film din Toronto, 2018.
 
Tinerii profesori Malte şi Liv îşi petrec vacanţa de vară pe litoralul Mediteranei. La un moment dat, sunt atacaţi de trei bărbaţi. Incidentul devine tot mai violent, iar Liv este agresată. Doi ani mai târziu, Malte şi Liv sunt încă împreună şi relaţia lor pare să fi făcut faţă cu succes traumei din trecut. Amândoi sunt hotărâţi să nu o lase pe aceasta să-i despartă. Doar că Malte îl întâlneşte din întâmplare pe unul dintre agresori şi nu se poate abţine să nu se răzbune.
 
Accesul este liber, iar locurile vor fi distribuite ținând cont de regulile de distanțare fizică în vigoare.
 
Articol scris de Comunicat de presa | Sam, 21/08/2021 - 21:49
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa