eveniment
Data: 
10 Nov 2014 - 20:00
11 Nov 2014 - 20:00
Loc: 
Sala Teatru la Cub (TNI)
Bilet: 
10.00
stats
Adresa: 
Str. Agatha Barsescu nr. 18

.aparat_02 - Ideologii conflictuale

Luno, alaturi de Institutul Francez Iasi si Centrul de Fotografie Contemporana, va invita la cea de-a doua editie a proiectului .aparat, ce va avea loc in zilele de 10 si 11 noiembrie 2014, incepand cu orele 20:00, in Sala Teatru³ (Teatrul CUB). Cap de afis este proiectia versiunii in lucru a celui mai asteptat film romanesc din ultima perioada, De ce eu?, care spune povestea tragica a procurorului Cristian Panait, cel care – se spune – ar fi fost omorit de Victor Ponta. Tudor Giurgiu, regizorul filmului si Emilian Oprea, actorul din rolul principal vor fi prezenti pentru Q&A dupa proiectie.

Luni - 10 noiembrie *intrarea este libera in limita locurilor disponibile. 

Lectura performativa: ”3 semne, 3 sensuri, 3 rosturi”, proiect dezvoltat de catre C_F_C

Proiectie filme: „Notes about efficiency”, „Before was better”, „Exercising failure”, realizate de artistul vizual Dragos Alexandrescu

Dialog: ”sisteme de referinta” initiat de Dan Acostioaei (Universitatea de Arte Iasi) cu participarea autorului filmelor, Dragos Alexandrescu

Live performance: Fine, it's Pink / Visuals: Luno

 

Marti - 11 noiembrie * accesul se face pe baza de bilet. Pretul acestuia este de 10 lei. Biletele pot fi achizitionate in avans de la Mignon Café (Str. Lapusneanu nr. 9-11) sau in seara evenimentului de la Teatrul CUB. 

Proiectie film: De ce eu? (versiunea in lucru), film in regia lui Tudor Giurgiu. Proiectia va fi urmata de o discutie cu publicul alaturi de regizorul filmului, Tudor Giurgiu, si actorul care interpreteaza rolul principal, Emilian Oprea.

Live performance: Luna Amara (acustic set cu Nick, Mihnea si Serban)

Resurse
Video: 

De ce eu? [teaser]

De ce eu? [teaser]

De ce eu? [secventa pe stadion]

De ce eu? [secventa pe stadion]

Avancronica


Articol scris de Iosif Prodan | Lun, 10/11/2014 - 14:06
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului iosif