eveniment
Data: 
14 Mar 2013 - 19:00
Loc: 
Casa de Cultura a Studentilor
stats
Adresa: 
Zona Fundatie

4 scurtmetraje de Adrian Sitaru

Miercuri seara, 13 martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultura a Studentilor din Fundatie puteti vedea un calup de scurtmetraje semnate de Adrian Sitaru, unul dintre cei mai talentati regizori romani in aceasta zona cinematografica. Valuri, Colivia, Lord si Chefu' au obtinut impreuna nu mai putin de 58 de premii la festivaluri internationale si vin sa pregateasca premiera celui mai nou lungmetraj semnat de Sitaru, Domestic, care va fi lansat in cinemauri la sfirsitul lunii martie.

Valuri (2007, 17 minute)

La mare, pe plaja, doi oameni sunt pusi in situatii limita. Un tinar rrom ajunge sa fie rugat de catre o frumosa mama occidentala de a avea grija de copilul sau de patru ani; un tata si sot plictisit flirteaza in mare cu aceeasi frumoasa straina, incercand sa o invete sa inoate. Insa povestea ia un alt curs atunci cand frumosa mama dispare sub valuri, iar tiganusul realizeaza ca s-a intamplat ceva si poate profita, caci este foarte tentat de camera video si geanta femeii lasate pe plaja. (sursa: cinemagia)

Lord (2009, 22 minute)

Un tanar traieste din mici escrocherii – fura catei de prin parcuri si apoi pretinde rascumparare. Uneori ii merge, alteori nu. Un lucru e, insa, cert – dincolo de atitudinea dura de baietas de cartier trecut prin multe, se ascunde un suflet delicat. (sursa: cinemagia)

Colivia (2010, 17 minute)

Povestea este despre Alex, un pusti care gaseste un porumbel bolnav in strada si il duce acasa unde intampina rezistenta vehementa a tatalui. Dupa o lupta surda, porumbelul isi gaseste un loc pe balcon, dar Alex vrea acum si o colivie. (sursa: cinemagia)

Chefu’ (2012, 18 minute)

Neli (55 de ani) e plecata la Bucuresti. Fiul ei, Dan (17 ani), e singur acasa. La intoarcere, vecinele din bloc se grabesc sa ii ureze bun venit si sa-i povesteasca pana in cele mai mici detalii aspecte picante ale chefului organizat de Dan in lipsa ei. (sursa: cinemagia)

Resurse
Video: 

Valuri [1/2]

Valuri [1/2]

Valuri [2/2]

Valuri [2/2]

Colivia [trailer]

Colivia [trailer]

Chefu' [trailer]

Chefu' [trailer]
Articol scris de Iosif Prodan | Lun, 11/03/2013 - 23:01
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului iosif