eveniment
Data: 
22 Jul 2014 - 19:30 - 9 Aug 2014 - 19:00
Loc: 
Galeria de Arta „La Gard”
stats
Adresa: 
Parcul Copou

Plimbare printr-un regat de vis

Invitatul Casei de Cultura "Mihai Ursachi" a Municipiului Iasi - Galeria de Arta „La Gard” din Parcul Copou din perioada urmatoare este reprezentantul Clubului Fotografilor, Ioan Balasanu. Sala "Diotima" gazduieste marti, 22 iulie, ora 19.30, vernisajul expozitiei de fotografie intitulata „Parts from my Kingdom of Dreams”, care va putea fi vizitata pana sambata, 9 august 2014.

Despre Ioan Balasanu am mai scris acum 2 ani, cu ocazia primei sale expozitii personale, intitulata Zgomot in imagini. De aceasta data tanarul fotograf si-a schimbat aria de preocupari, atacand o zona facuta deja celebra pe paginile de facebook ale iesenilor de catre Sorin Onisor. Cele aproximativ 60 de lucrari reprezinta parte din rezultatele abordarii fotografiei de peisaj si vor cuprinde momente de la inceputurile unei zile, pana la apus si mijlocul noptilor inselate.

Intrebat de ce a ales acest titlu pentru expozitie, Ioan Balasanu a marturisit ca pentru el „fiecare fotografie e o stare... un moment inghetat si redat in functie de ea. Fiecare cadru este un decupaj din universul in care imi place sa „fug” si sa il transform...  my kingdom”.

Ioan Balasanu este absolvent al Facultatii de Matematica din cadrul Universitatii Alexandru I. Cuza din Iasi. Ne-a declarat ca, in cazul sau, fotografia a inceput mai mult ca o pasiune decat ca un job. Placerea de a calatori si a vedea diferit lucrurile ce il inconjoara au facut ca aceasta pasiune sa se transforme intr-o obsesie.

Articol scris de George Plesu | Vin, 18/07/2014 - 18:37
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului george