eveniment
Data: 
5 May 2021 - 18:00 - 9 May 2021 - 18:00
Loc: 
Galeriile de Artă Victoria
stats
Adresa: 
Piața Unirii Iasi, Romania

An artist in need is an artist indeed

În perioada 5-9 mai 2021, la Galeriile de Artă Victoria din Iași, va putea fi vizitată expoziția An artist in need is an artist indeed, semnată de către Radu Carnariu. Expoziția face parte din proiectul de lungă durată ”Argumented Reality”. Vernisajul expoziției va avea loc pe 8 mai, de la ora 18:00.

”Argumented Reality” este un proiect artistic multidisciplinar cu o structură episodică, situat la intersecţia dintre ”critic” și ”clinic”, ce vizează cercetarea contextelor discursive în care vehiculăm imagini ”emblematice”, ”iconice” sau ”simptomatice” pentru un imaginar al crizei. 
 
AN ARTIST IN NEED IS AN ARTIST INDEED, al cincilea episod al acestu proiect, satirizează conceptul de ”nevoie” artistică prin diverse ”antiteze” vizual-textuale inspirate din istoria artelor, advertising sau visual design. 
 
Radu Carnariu (n. 1979) este un artist vizual multidisciplinar și profesor de artă care a absolvit Licenţa, Masterul și Doctoratul la Universitatea de Arte ”George Enescu”din Iași. El este interesat de studiul efectelor sociale, politice și cognitive ale artei critice asupra relaţiei dintre mentalitate, imaginaţie și comportament. A avut expoziţii solo naţionale în Iași și București și expoziţii de grup internaţionale precum: Art Revolution Taipei, Taiwan (finalist) 2012, Nord Art 2013 și Nord Art 2014, Kunstwerk Carlshuette, Germania sau Contaminazioni 016, European Cuteness Art, 2016, România, Bulgaria, Italia. 
Articol scris de Comunicat de presa | Sam, 08/05/2021 - 14:44
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa