eveniment
Data: 
22 Oct 2019 - 11:00
Loc: 
corpul R, etaj 4
stats
Adresa: 
Universitatea Al. I. Cuza

Ceremonia de inaugurare a Centrului ROK pentru Studii Coreene

Centrul de Studii Coreene ROK al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași vă invită să participați la ceremonia de inaugurare care va avea loc marți, 22 octombrie a.c. la ora 11 în corpul R, etaj 4, în prezența Excelenței Sale, domnul KIM Yong Ho, Ambasadorul Republicii Coreea la București și a reprezentanților oficiali ai universității.

Centrul de Studii Coreene ROK este un centru pentru cercetare și studenți în cadrul Facultății de Litere, având ca misiune dezvoltarea și promovarea studiilor culturale în general și a studiilor coreene în special.

Acesta este rezultatul proiectului ROK finanțat de Academy of Korean Studies prin programul Seed Program for Korean Studies, acord de finanțare nr. AKS-2018-INC-2230007.

Obiectivele centrului sunt:

  1. Dezvoltarea și promovarea studiilor coreene în România și Europa prin intermediul „ROK Center”, prin introducerea prelegerilor, efectuarea cercetărilor, și organizarea workshop-urilor, seminariilor, conferințelor și a altor evenimente;
  2. Dezvoltarea de resurse umane pentru studiile coreene prin crearea și susținerea unei echipe formată din cercetători români și coreeni și stimularea activității studenților prin intermediul „ROK Center”;
  3. Intensificarea înțelegerii studiilor și culturii coreene prin experiența și studiul mobilității oamenilor, bunurilor și ideilor din Coreea în cadrul „ROK Center”.
Articol scris de Comunicat de presa | Lun, 21/10/2019 - 00:51
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa