articol
stats

Toti ochii pe: Ecaterina Petreanu

Nu pe candidatii la alegeri, nu pe primar, nu pe profesorii grevisti. Nici macar pe Obama. Pe nici una dintre valorile false care vand bine. De ce? Pentru ca Alt Iasi nu e numai al oamenilor, desi deschisi la minte, aflati mereu in prim-plan. E si al celor pe langa care trece pe nedrept mediatizarea. 

AltIasi e acum al Ecaterinei Petreanu. Pentru ca este directoarea British Council, un centru cultural pentru care profesionalismul este floare la ureche. Pentru "discretia" cu care conduce institutia. Pentru ca a intarit relatia iesenilor cu limba engleza si cu cartile si revistele de specialitate. Pentru Industriile Creative si toate proiectele care vor sa renasca Iasul.

Pentru ca a fost diriginta lui Mihai Razvan Ungureanu (uite ce bine a ajuns!). Pentru traininguri, concursuri si examenele Cambridge. Pentru BritTeen si toate activitatile educationale pentru copii si tineri. Si pentru ca toata lumea stie ca la Gala Valorilor organizata anul acesta, in luna octombrie de Primaria Iasului au fost premiati IPS Teofan si Mircea Geoana, dar nimeni nu stie ca o medalie de argint a primit si Ecaterina Petreanu.

Articol scris de Simona Filip | Mar, 04/11/2008 - 19:00
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului simonafilip