eveniment
Data: 
3 Dec 2018 - 19:30
Loc: 
Casa de Cultură a Studenților
stats

The Mono Jacks cântă alături de o orchestră simfonică la Casa de Cultură a Studenților

Trupa The Mono Jacks încheie seria de concerte ALTorchestra 100 care marchează 100 de ani de la Marea Unire prin unirea metaforică a două stiluri muzicale diametral opuse: rock alternativ și muzică simfonică. Aceștia vor concerta pe 28 noiembrie la Cinema Florin Piersic în Cluj, pe 3 decembrie la Casa de Cultură a Studenților din Iași și pe 4 decembrie la Grand Cinema & More – Sala Epika (Băneasa Shopping City) din București.

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert al lor și probabil vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania.

Cele mai noi single-uri, „Un sfert de secundă” și „1000 de DA”, se regăsesc pe noul album de studio Ușor distorsionat lansat de trupă în toamna anului 2017.

Intrarea la toate evenimentele este liberă, pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile. Invitațiile se vor putea elibera prin intermediul platformei www.iabilet.ro.

 

ALTorchestra 100 este un proiect finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul proiectului, www.altorchestra100.ro.

 

Resurse
Video: 

The Mono Jacks-1000 de DA (Official video)

The Mono Jacks-1000 de DA (Official video)
Articol scris de Comunicat de presa | Sam, 01/12/2018 - 01:29
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa