eveniment
Data: 
7 Dec 2017 - 21:00
stats

Concert de jazz cu Alexandra Lehmler Quartett

Centrul Cultural German Iasi împreună cu The Trumpets, vă invită la o seară de jazz live cu trupa “Alexandra Lehmler Quartett” din Germania, joi, 7 decembrie 2017, începând cu ora 21:00 în The Trumpets.

Cvartetul, cu care saxofonista Alexandra Lehmler din Mannheim, a înregistrat noul său album, a fost selectat cu o foarte mare atenție. Festivalul Enjoy Jazz din 2014 i-a oferit acesteia ocazia de a realiza o formație ideală, un cvartet germano-francez, compus din vibrafonistul Franck Tortiller și toboșarul Patrice Héral, precum și Alexandra Lehmler la saxofon și contrabasistul Matthias Debus, partenerul ei atât de viață cât și de scenă.

Jazz-ul este o muzică personală, iar formația rezultată este o reflecție a personalității muzicale a Alexandrei Lehmler: pasională, energică, versatilă, cu un atașament deplin față de senzualitatea ritmului și melodiei, dar într-un mod foarte contemporan.

Cei patru artiști aflați într-un turneu în România, vor prezenta cel mai recent album al lor intitulat “Sans Mots”, care este în sine un tribut muzical al Alexandrei Lehmler adus copiilor și familiei sale, vieții de zi cu zi și dragostei. Alexandra Lehmler și muzicienii ei strălucesc prin interpretarea lor instrumentală și reușesc să impresioneze fiecare ascultător de la primul până la ultimul ton, chiar și fără cuvinte.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Ministerului pentru Știință Cercetare și Artă din Baden-Württemberg şi a Institutului Goethe.

Intrarea liberă!

Rezervări la numărul de tel: 0745 321 930

Articol scris de Comunicat de presa | Mar, 05/12/2017 - 15:33
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa