eveniment
Data: 
21 Feb 2018 - 18:30
Loc: 
Centrul Cultural German
stats
Adresa: 
Str. Lascar Catargi 38

Alki Alki

Centrul Cultural German Iasi (Str. Lascar Catargi 38) va invita la Seara de Film German miercuri, 21 februarie 2018, incepand cu ora 18:30, in sala Bertolt Brecht. Va fi prezentat filmul german “Alki Alki” in regia lui Axel Ranisch, din anul 2015. In rolurile principale ii puteti vedea pe actorii Heiko Pinkowski, Peter Trabner si Christina Große. Filmul este nerecomandat copiilor sub 12 ani.

Prin intermediul filmului, Axel Ranisch da dependentei de alcool doua fete, pe care le urmeaza spre drumul alunecos al pierzaniei: Tobias (Heiko Pinkowski) si prietenul sau, „Alcoolul” (Peter Trabner). Din tinerete, cei doi nu au fost separati unul de altul nicio zi. „Alki Alki”, o comedie tragica despre dependenta, povesteste cu ajutorul improvizatiei convingatoare a protagonistului Heiko Pinkowski si prin realismul melancolic despre pierderea liberului arbitru si a simtului realitatii.

"Alcoolul" ii tine mereu companie lui Tobias, in birou, in cluburi, acasa cu copiii si chiar in patul matrimonial, pe care il imparte cu Anika. Sub influenta lui, arhitectul nu numai ca isi neglijeaza locul de munca, dar si isi face din ce in ce mai rau casniciei, relatiei cu cei trei copii ai sai si relatiei profesionale cu partenerul sau de afaceri Thomas. Incercarile de a scapa de „Alcool” sunt de scurta durata, inutile si pur si simplu tardive.

Filmul va fi subtitrat in limba engleza si dureaza 102 min (1h42m). Intrarea este libera in limita locurilor disponibile, iar evenimentul este organizat cu sprijinul Institutului Goethe.

Resurse
Video: 

Alki Alki [trailer]

Alki Alki [trailer]
Articol scris de Comunicat de presa | Sam, 17/02/2018 - 16:53
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului comunicat de presa