eveniment
Data: 
12 Oct 2012 - 18:00 - 10 Nov 2012 - 18:00
19 Oct 2012 - 18:00
26 Oct 2012 - 18:00
2 Nov 2012 - 18:00
Loc: 
Galeria Cupola
stats
Adresa: 
Piata Unirii 5

O luna plina cu arta contemporana

Nu mai putin de 4 expozitii au pregatit artistii ieseni la Galeria de Arta Cupola pentru urmatoarea luna. Astfel, in perioada 10 octombrie - 10 noiembrie, prezinta  programul  O luna plina cu arta contemporana, propus de un grup de artisti ieseni. Prezentarea celor patru expozitii va fi realizata de catre criticul de arta Petru Bejan.

Expozitiile au ca numitor comun faptul ca „abordeaza  probleme de interogare a paradigmelor de realizare, expunere si receptare specifice artelor vizuale” in teme precum ReVersul tabloului, Get Out of the Box sau Compromisuri pentru arta?, Postperformari sau Illuminated Moments.

Fiecare zi de vineri din aceasta perioada va fi marcata de un vernisaj, unde prezentarea expozitiilor va fi realizata de catre criticul de arta Petru Bejan, dupa urmatorul program:

12 octombrie - ReVersul tabloului -  Adrian Crismaru

Pentru a nuanta spiritul expozitiei, in cadrul catalogului evenimentului, vor fi expuse reversuri ale poetului si artistului plastic Mircea Tofan, dedicate acestui proiect.

19 octombrie - Get Out of the Box sau Compromisuri pentru arta? - George Cernat si Mitrut Peiu

26 octombrie - Postperformari  - Eugen Alupopanu, Mihai Tarasi, Ioan Pricop, Andrei Morteci, Maria Gheorghita-Vornicu

2 noiembrie - Illuminated Moments - Claudiu Ciobanu

"Illuminated moments este un proiect inceput in octombrie 2011 si aduce in discutie o tematica fragila cum este  venirea pe lume a unui copil. Acest proiect marcheaza o etapa noua, de cunoastere, descoperire, bucurie, emotie a primului contact cu lumea ce ne inconjoaraLucrarile vorbesc despre echilibru in contextul unei realitati in care suntem din ce in ce mai distrasi de  evenimente efemere si situatii instabile." (Claudiu Ciobanu)


Articol scris de George Plesu | Mie, 10/10/2012 - 11:21
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului george